.

.

FIHCH спално Бельо, Комплекти за жени, Всекидневни Спортен Костюм от 2 теми, Комплекти, Дрехи, Риза с 3/4 ръкав, къси Панталони с завязками, Джобове, Комплект за Почивка о?

FIHCH спално Бельо, Комплекти за жени, Всекидневни Спортен Костюм от 2 теми, Комплекти, Дрехи, Риза с 3/4 ръкав, къси Панталони с завязками, Джобове, Комплект за Почивка от 2 Теми

BGN 3.33
Брой продукти

И вие можете да носите този костюм в много случаи : на брега на морето, на почивка, пътуване, очаквайки следобедните срещи, парти, у дома, на разходка и тНай-добре се перат на ръка, използвайте мек сапун и не съдържа белина. 【Размер и грижа за дрехи】: Моля, запознайте се с измерване на размер на изображението, преди да поръчате. 【Чудесен материал】 : Този комплект е изработен от памук и лен.Бельо притежава добро тепловыделением, което позволява да се намали изпотяването и да поддържа тялото сухо. 【Случаи носене】 : Летни тоалети може да се носи като женски всекидневни комплекти от две елементи или комплекти за почивка.Този линеен комплект от 2 теми ще ви позволи да прекарате прохладното лято!.Ако се сблъскате с някакви проблеми със стока, ние обещаваме да ви върнем парите или да го замените без никакви условия. 【Комплект дрехи от 2 теми за жени】 : Комплект женски спортни костюми копчета, включва ленена риза с 3/4 ръкав и ленени къси панталони с джобове, регулируем шнурком на талията.Издърпайте закопчалка.И вие можете да носите този костюм в много случаи : на брега на морето, на почивка, пътуване, очаквайки следобедните срещи, парти, у дома, на разходка и т.Този линеен комплект от 2 теми ще ви позволи да прекарате прохладното лято!. 【Случаи носене】 : Летни тоалети може да се носи като женски всекидневни комплекти от две елементи или комплекти за почивка. Отпуснете свободна за кацане.Най-добре се перат на ръка, използвайте мек сапун и не съдържа белина.

R

Те също купуват с този продукт