.

.

Калъф за носене, Чанта за съхранение на PS VR2 Hesdset, Универсален Защитен Твърд Калъф, Преносим чанта за Пътуване (черен)

Калъф за носене, Чанта за съхранение на PS VR2 Hesdset, Универсален Защитен Твърд Калъф, Преносим чанта за Пътуване (черен)

BGN 3.00
Брой продукти

Гладка двойни ципове са лесно достъпни Изработен е от твърд материал EVA за предотвратяване на пръски дъжд и влага, намаляване на въздействието на външния сблъсък и по-добра защита на играта шлем за виртуална реалност.Списък : 1 * чанта за хранениясовместимо : за PS VR2Материал : EVAWeight : 800 гразмер : 39*33*76 смЦвет : Черныйособенности : Многопластова мрежа чанта предпазва от дъждовните пръски и овлажнява благодарение на ударопрочной двоен цип с удебелени дръжка. Чанта за съхранение, специално предназначени за PS VR2, тъкани от влакна с висока плътност предоставя модерен и лесен на външен вид, на общо 1 * чанта за носене.Удебелена дръжка може ефективно да намали натиска на ръцете си, без да се обременява ги при пътуване. Оборудван с мрежесто чанта за съхранение на кабели, адаптери, захранване и други аксесоари VR2. Изработен е от твърд материал EVA за предотвратяване на пръски дъжд и влага, намаляване на въздействието на външния сблъсък и по-добра защита на играта шлем за виртуална реалност. Гладка двойни ципове са лесно достъпни. Диференцирани за настаняване ви позволява да поставите слушалките VR2 и две копчета за намаляване на взаимно триене и сблъсъци. Оборудван с мрежесто чанта за съхранение на кабели, адаптери, захранване и други аксесоари VR2.

R

Те също купуват с този продукт