.

.

Чанта за лаптоп на колела KROSER, чанта за количка премиум-клас, с Капацитет до 17.3-инчов Лаптоп, Водоустойчива Чанта за компютър на колела за една нощ с RFID-джобове за пъ?

Чанта за лаптоп на колела KROSER, чанта за количка премиум-клас, с Капацитет до 17.3-инчов Лаптоп, Водоустойчива Чанта за компютър на колела за една нощ с RFID-джобове за пътуване / бизнес / мъже / Жени-Черен

BGN 60.16
Брой продукти

ПРЕНОСИМ и ЗДРАВА КОНСТРУКЦИЯ : Телескопична дръжка с бутон и качествени безшумни колела осигуряват по-комфортно движениеМНОГОФУНКЦИОНАЛНО КЛОН : Вместительные отделения осигуряват отделно пространство за вашия 17,3-инчов компютър, ipad, файлове, дръжки, портфейла, тетрадки книги, дрехи и всичките си неща.Меко отделение за лаптоп осигурява перфектна защита на вашия лаптоп от случайни удари.Телескопичната дръжка се прибира в с цип, когато не се използва.УДОБСТВО при ПЪТУВАНЕ : Лесно се вписва в повечето багажных отделения авиокомпании и отговаря на изискванията на повечето авиокомпании за размера на ръчния багаж. Джобове с цип от всяка страна могат да се настанят чадър, бутилка с вода и др RFID-джобове с функция за защита на личните данни защитават дата, кодирана в повечето самоличност, кредитни карти и паспорти.Чанта за лаптоп количка е изработена от здрава и висококачествена водоотблъскваща тъкан.ГОЛЯМО УДОБСТВО : Добре вязаный "багажното каишка" позволява доста лесно да закачите чантата за лаптоп на колела на количката на багаж, което прави вашето пътуване и делови пътувания са по-удобни. Размери : 18,1 "x 14,2"x 9"; Тегло : 6,33 килограм. Максимална дължина на телескопичната дръжка : 21 и 7 инча.

R

Те също купуват с този продукт