.

.

Поставяне и монтиране на BoxWave, съвместими с таблета Oangcc Android 10 Tab_A6 (10.1 инча) - Преносима алуминиева поставка VersaView с множество ъгли за таблет Oangcc Android 10 Tab_A6 (10.1 инча)

Поставяне и монтиране на BoxWave, съвместими с таблета Oangcc Android 10 Tab_A6 (10.1 инча) - Преносима алуминиева поставка VersaView с множество ъгли за таблет Oangcc Android 10 Tab_A6 (10.1 инча)

BGN 9.47
Брой продукти

? [НАСТРОЙКИ за ПРЕГЛЕД] чудесно за гледане на телевизия, филми или Youtube, преглед на снимки, четене, запис на видео и още много други както в ИЗПРАВЕНО, така и в хоризонтално положение!? [РЕГУЛИРУЕМА] Регулируема поставка ви позволява да инсталирате таблет Tab_A6 на Android 10 (10. ? [ЗДРАВА] поставяне и монтиране на Box Wave са Съвместими с таблета Oangcc Android 10 Tab_A6 Tab_A6 (10,1 инча).Използвайте силна връзка с здрава, но лека алуминиева стойка Versa View!Елегантен алуминиев дизайн, с дръжки основание влакчета и задните части предоставя противоскользящую амортизация на вашия таблет Tab_A6 на Android 10 (10,1 инча), и го предпазва от надраскване.Като стабилна поставка за високоговорител, можете да използвате Face Time, да гледате видео и още много други. ? [НАСТРОЙКИ за ПРЕГЛЕД] чудесно за гледане на телевизия, филми или Youtube, преглед на снимки, четене, запис на видео и още много други както в ИЗПРАВЕНО, така и в хоризонтално положение!. ? [КОМПАКТЕН] Сплющенный портативен дизайн лесен за носене в джоба или в чантата си.Когато поставка не се използва, просто натиснете бутона и внимателно сгънете я, за по-лесно и компактно съхранение.? [ЗДРАВА] поставяне и монтиране на Box Wave са Съвместими с таблета Oangcc Android 10 Tab_A6 Tab_A6 (10,1 инча). ? [КОМПАКТЕН] Сплющенный портативен дизайн лесен за носене в джоба или в чантата си. ? [НЕСКОЛЬЗЯЩАЯ дръжка] гумени крачета против хлъзгане, остават на място и предпазват повърхността от надраскване.Лека конструкция от алуминий и пластмаса, достатъчно е здрав, за да се поберат вашия таблет на Андроид 10 Tab_A6 (10,1 инча), както и богат избор от смартфони и таблети от всички размери!.Наличието на 9 различни разпоредби влакчета, просто кликнете върху страничната част на алуминиева стойка Versa View, за да регулирате поставка под правилния ъгъл.Поставяне и монтиране на Box Wave са Съвместими с таблета Oangcc Android 10 Tab_A6 Tab_A6 (10,1 инча).Гумирани крачета надеждно закотвени стойка върху плоски повърхности.1 инча) под 9-удобни за вас от различни ъгли.? [НАСТРОЙКИ за ПРЕГЛЕД] чудесно за гледане на телевизия, филми или Youtube, преглед на снимки, четене, запис на видео и още много други както в ИЗПРАВЕНО, така и в хоризонтално положение!Алуминиева поставка Versa View : за взаимодействие с клавиатурата за по-бързо набиране на текст.

R

Те също купуват с този продукт