.

.

Поставяне и монтиране на BoxWave са Съвместими с TOPELOTEK Kids Tablet KIDS708 (7 инча) - Алуминиева поставка VersaView, преносима, с множество ъгли на видимост и поставка за TOPELOTEK Kids Tablet KID

Поставяне и монтиране на BoxWave са Съвместими с TOPELOTEK Kids Tablet KIDS708 (7 инча) - Алуминиева поставка VersaView, преносима, с множество ъгли на видимост и поставка за TOPELOTEK Kids Tablet KIDS708 (7 инча)

BGN 6.98
Брой продукти

? [КОМПАКТЕН] Сплющенный портативен дизайн лесен за носене в джоба или в чантата сиКато стабилна поставка за високоговорител, можете да използвате Face Time, да гледате видео и още много други.? [РЕГУЛИРУЕМА] Регулируема поставка ви позволява да инсталирате детски таблет KIDS708 (7 инча) под 9 РАЗЛИЧНИ удобни за вас ъгли. ? [НАСТРОЙКИ за ПРЕГЛЕД] чудесно за гледане на телевизия, филми или Youtube, преглед на снимки, четене, запис на видео и още много други както в ИЗПРАВЕНО, така и в хоризонтално положение!.Тази универсална поставка е идеална : ? [ЗДРАВА] Лека конструкция от алуминий и пластмаса, достатъчно е здрав, за да се поберат вашия детски таблет KIDS708 (7 инча), както и богат избор от смартфони и таблети от всички размери!? [НЕСКОЛЬЗЯЩАЯ дръжка] гумени крачета против хлъзгане, остават на място и предпазват повърхността от надраскване. ? [НЕСКОЛЬЗЯЩАЯ дръжка] гумени крачета против хлъзгане, остават на място и предпазват повърхността от надраскване.Когато поставка не се използва, просто натиснете бутона и внимателно сгънете я, за по-лесно и компактно съхранение.Гумирани крачета надеждно закотвени стойка върху плоски повърхности. ? [КОМПАКТЕН] Сплющенный портативен дизайн лесен за носене в джоба или в чантата си.Сгъва точно по-малко от 1? в дебелина.? [ЗДРАВА] поставяне и монтиране на Box Wave са Съвместими с таблета TOPELOTEK Kids KIDS708 (7 инча).Лека конструкция от алуминий и пластмаса, достатъчно е здрав, за да се поберат вашия детски таблет KIDS708 (7 инча), както и богат избор от смартфони и таблети от всички размери!.Наличието на 9 различни разпоредби влакчета, просто кликнете върху страничната част на алуминиева стойка Versa View, за да регулирате поставка под правилния ъгъл.Лека конструкция от алуминий и пластмаса, достатъчно е здрав, за да се поберат вашия детски таблет KIDS708 (7 инча), както и богат избор от смартфони и таблети от всички размери!.Поставяне и монтиране на Box Wave са Съвместими с детски таблета TOPELOTEK Kids KIDS708 (7 инча). ? [ЗДРАВА] поставяне и монтиране на Box Wave са Съвместими с таблета TOPELOTEK Kids KIDS708 (7 инча).

R

Те също купуват с този продукт