.

.

Чанта-портфейл Vaburs за iPhone SE (2022)/SE (2020)/8 / 7 с държач за карти, Релефни Цветен модел на Мандала. Премиум-клас Изкуствена кожа с Двойни Магнитни копчета, Панти устойчив н?

Чанта-портфейл Vaburs за iPhone SE (2022)/SE (2020)/8 / 7 с държач за карти, Релефни Цветен модел на Мандала. Премиум-клас Изкуствена кожа с Двойни Магнитни копчета, Панти устойчив на удари Защитен калъф 4.7 инча (син)

BGN 1.67
Брой продукти

Естествен прост и елегантен дизайнТова е не само калъфче за телефон, но и поставка за гледане на филми или на комуникацията в чата. Многофункционален калъф за телефон 2 в 1.Съвместимост С магнитен автомобилен стена : чанта-портфейл за i Phone SE (3-то поколение)/SE (2-ро поколение) /8 / 7 идва с метални пластини, вградени в клапан, така че допълнителна табела или лепило не се изисква. ЗАЩИТА от удари : буферни ъгли предпазват вашия телефон от падане и удар.ПРАКТИЧЕН ДЪРЖАЧ за карти с 3 слота за карти здраво закотвени на картите и малко пари, без изваждане на портфейла навън.Свеж цвят прави живота си по-интересен и по-млади.Съвместимост : Подходящ само за i Phone SE3 (2022)/i Phone SE2 (2020)/ 8 i Phone/ i Phone 7 (4,7-инчов дисплей).В този джоба за телефон нанесена схема във вид на мандали, който се отличава не само богат природен стил, но и ви дава идеалното усещане за допир.Функция за стойка : Удобна стойка за четене, гледане на филми, сърфиране в уеб страници.Защита на вашия телефон, той е и много практичен.

R

Те също купуват с този продукт