.

.

Meiyuanda Портативна Поставка за лаптоп на масата, Регулируема поставка за преносим компютър със 7 Ъгли на Наклон, Алуминиева стойка за таблет, Сгъваема Поставка за ком?

Meiyuanda Портативна Поставка за лаптоп на масата, Регулируема поставка за преносим компютър със 7 Ъгли на Наклон, Алуминиева стойка за таблет, Сгъваема Поставка за компютър, Съвместима с MacBook, iPad, лаптопи и планшетами

BGN 8.42
Брой продукти

7 инча до 6【Регулируема височина поставка за лаптоп】 Ергономична поставка за лаптоп на масата със 7 регулируеми височина, които можете да регулирате в зависимост от вашето ниво на комфорт, помага за намаляване на напрежението в очите, болки в рамената, болки в гърба, причинени от неправилни позами. Поставка за лаптоп за масата е 7 ъглови настройки, не можете да регулирате удобна височина от 2,4 до 5,7 инча, в зависимост от вашите реални потребности. 【Високо качество】 Нашата компютърна поставка за лаптоп е изработена от висококачествена алуминиева сплав, здрава и стабилна, издържа товар до 22,05 паунда (10 kg). 【Отвеждане на топлината】 Материал от алуминиева сплав осигурява охлаждане на лаптопа, а открита куха конструкция стойка за таблет осигурява отлична вентилация и естествен приток на въздух, за предотвратяване на прегряване на лаптоп по време на употреба.Вие можете с лекота да го носите със себе си навсякъде, че е подходящ за хора, отправляющихся в бизнес пътуване.Вие можете с лекота да го носите със себе си навсякъде, че е подходящ за хора, отправляющихся в бизнес пътуване. 【Високо качество】 Нашата компютърна поставка за лаптоп е изработена от висококачествена алуминиева сплав, здрава и стабилна, издържа товар до 22,05 паунда (10 kg). Идеална за използване в дома, в офиса или за пътуване. 【Регулируема височина поставка за лаптоп】 Ергономична поставка за лаптоп на масата със 7 регулируеми височина, които можете да регулирате в зависимост от вашето ниво на комфорт, помага за намаляване на напрежението в очите, болки в рамената, болки в гърба, причинени от неправилни позами. Творчески портативен сгъваем дизайн, той тежи само 0,5 кг и идва с удобен за носене чанта за съхранение, за да му е удобно да носите със себе си. 【Преносими и сгъваеми】Размер сгъваема преносима стойка за лаптоп е 1,7 * 9,6 инча при тегло от само 0,5 килограм, което го прави толкова компактна и лека. Параметри : Материал : алуминиева сплав Тегло : 0,5 кг /0,228 кг Товароносимост : 22,05 паунда / 10 кг Размер : Размер на сгъване : 1,7 * 9,6 inch Размер на разширяване : 6,4 * 9,6 инча. Е съвместим с устройства, 9-15,6 инча, като книга, Macbook Air Pro, i Pad, таблети, лаптопи, телефон и така нататък.Устойчива на плъзгане гумена тампон върху стойка за лаптоп може да задържите вашия преносим компютър и защитава вашето устройство от всякакви драскотини или подхлъзване.

R

Те също купуват с този продукт