.

.

Abaodam 8 бр. Държач за мобилен телефон с палеца, Преносим Телефон, Регулируема Стол, Настолна Стойка за Микрофон, Притежател на Мобилен телефон на Бюрото, Държач за Моб?

Abaodam 8 бр. Държач за мобилен телефон с палеца, Преносим Телефон, Регулируема Стол, Настолна Стойка за Микрофон, Притежател на Мобилен телефон на Бюрото, Държач за Мобилен телефон в Самолет, Стойки за мобилни телефони,

BGN 1.33
Брой продукти

Малък мобилен телефон : лесно можете да докоснете екрана, без да се притеснявате за падане на телефонаПодаръци за служители : 【Универсална съвместимост】-Осигурява висока разтегливост до 20 виж Поддържа от повечето телефони, таблети и електронни ридеров с диагонал по-малко от 7 инча.Работата е свършена много тънко, а подплатена дръжка от TPU-пластмаса предпазва вашето устройство от надраскване и подхлъзване.Моделиране хубаво, просто, с богат дизайн.Преносима стойка за велосипед висококачествени материали, лесно се поддават на деформация, не е лесно да се поддържат с долно оттичане и странично гледане.Мини-декор : Изискан дизайн : нов дизайн във формата на палеца, добра и интересна форма, богат дизайн.Работата е свършена много тънко, а подплатена дръжка от TPU-пластмаса предпазва вашето устройство от надраскване и подхлъзване. -Материал : полипропилен държач за мобилен телефон, за деца -Цвят : както е показано на фигура титуляр за телефон новост-Очарователен титуляр за съхранение на телефона е с опростен дизайн, но много практични за използване, което ви дава добър опит в използването на мързелив притежателя на мобилен телефон. -Идеален за дома, спалня, дневна, офис, хотел, училище употреба, така че тя може да направи живота си по-удобен държач на таблета за масата.Малък мобилен телефон : лесно можете да докоснете екрана, без да се притеснявате за падане на телефона. стойка за телефон за ръце, Сложи го на масата, освободи ръцете си, насладете се на гледане на филми и прекарват свободното време.Информация за продукта Кола за мобилен телефон, Този обект представлява скоба за телефон с моделирующим дизайн "палец нагоре", който е изработен от висококачествени материали за трайно и практично използване. -С помощта на тази на притежателя на телефона, може да доведе живо, следват телевизионно шоу и да гледате филми, без да държите в ръцете на подаръци на колегите по мобилен телефон.42 X1 Нови стелажи за телефони.Подаръци за служители : 【Универсална съвместимост】-Осигурява висока разтегливост до 20 виж Поддържа от повечето телефони, таблети и електронни ридеров с диагонал по-малко от 7 инча.Мини-декор : Изискан дизайн : нов дизайн във формата на палеца, добра и интересна форма, богат дизайн.

R

Те също купуват с този продукт