.

.

Поставяне и монтиране на BoxWave, Съвместими с Lenovo IdeaPad 5i Chromebook (82M8) - Поставка за лаптоп клас VersaView, Ергономична Регулируема Метална поставка за лаптоп - Сребрист метали?

Поставяне и монтиране на BoxWave, Съвместими с Lenovo IdeaPad 5i Chromebook (82M8) - Поставка за лаптоп клас VersaView, Ергономична Регулируема Метална поставка за лаптоп - Сребрист металик

BGN 3.00
Брой продукти

ГУМЕНИ крачета за предотвратяване на приплъзване, за да си Idea Pad 5i Chromebook (82 M8) остана на мястото си!Здрав, не прогибается под наляганеДобре обмислен дизайн включва в себе си открито пространство под поставката за преместване на клавиатурата или поставяне на такива обекти, като хартия.Вие също можете да се отпуснете или затегнете в съответствие с вашите нужди с помощта на ВКЛЮЧЕНИЯ ИНСТРУМЕНТ. ? [НЕСКОЛЬЗЯЩАЯ дръжка] ГУМЕНИ крачета за предотвратяване на подхлъзване, благодарение на което вашият Idea Pad 5i Chromebook (82 M8) остава на мястото си!.Добре обмислен дизайн включва в себе си открито пространство под поставката за преместване на клавиатурата или поставяне на такива обекти, като хартия. ? [ИНТЕЛИГЕНТНА ТЕХНОЛОГИЯ] В задната част на влакчета има отвори за циркулация на въздуха, да си Idea Pad 5i Chromebook (82 M8) не перегревался дори след честа употреба!.Побереги си на гръбначния стълб!Използвайте елегантна поставка за преносим компютър EXECUTIVE VERSAVIEW, за да се повиши и по-ниски своя Idea Pad 5i Chromebook (82 M8) или дори книга за корекция на стойката на тялото и създаване на по-комфортни условия за работа.В задната част на влакчета има отвори за циркулация на въздуха, да си Idea Pad 5i Chromebook (82 M8) не перегревался дори след честа употреба!.

R

Те също купуват с този продукт