.

.

2 Джанти, комплект от 4-те Тежки Въртящи се колела със спирачка, сигурно Двойно заключване и Безшумни колелата полиуретан (PU), Въртящи се на ламелни колела (20 винтове,

2 Джанти, комплект от 4-те Тежки Въртящи се колела със спирачка, сигурно Двойно заключване и Безшумни колелата полиуретан (PU), Въртящи се на ламелни колела (20 винтове, 20 шайби и 1 отвертка, безплатно)

BGN 5.99
Брой продукти

Спестяване на време и трудДВОЕН сачмен лагер и ДВОЙНО ЗАКЛЮЧВАНЕ осигуряват максимална товароподемност и сигурност. 【Максимална ГЪВКАВОСТ, сигурност и бесшумность 】 2-инчов полиуретан (PU) въртящи се колела се въртят на 360 градуса, които могат да се завърти във всички посоки, което е удобно за безшумна транспортиране на леки мебели и дисплеи. 【Максимална ГЪВКАВОСТ, сигурност и бесшумность 】 2-инчов полиуретан (PU) въртящи се колела се въртят на 360 градуса, които могат да се завърти във всички посоки, което е удобно за безшумна транспортиране на леки мебели и дисплеи. 【ЛАГЕРИ ЗА ТЕЖКИ УСЛОВИЯ на работа】 Корпус от стомана е изключително устойчива на износване и устойчиви на замърсяване, товароносимост 600 лири за опаковка от 4 броя, висока носеща способност.Хлъзгав, лесно нажимается, спестява енергия, не вреди на земята, не оставя следи, е с висока товароподемност и не прави шум. 【ЛАГЕРИ ЗА ТЕЖКИ УСЛОВИЯ на работа】 Корпус от стомана е изключително устойчива на износване и устойчиви на замърсяване, товароносимост 600 лири за опаковка от 4 броя, висока носеща способност. 【 ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ】 За обзавеждане на инсталацията на клиента, ние предлагаме 1 отвертка (сменяеми апликации), 20 КРЕПЕЖНИ ВИНТОВЕ и 20 ШАЙБИ от НЕРЪЖДАЕМА стомана, което е достатъчно за инсталиране. 【Висококачествена двойно заключване】 Въртящи се колела горната плоча с двойна спирачка, в същото време, те могат да пречат на посоката на завъртане на долната плоча и посоката на колелото напред, че е лесен за експлоатация, безопасни и надеждни. 【УНИВЕРСАЛНО ИЗПОЛЗВАНЕ】 Колело може да се използва широко отвътре и отвън на помещения, коли, верстаков, мебели, рафтове и други теми, често срещани в работилници, гаражи, кухни, офиси и т.

R

Те също купуват с този продукт