.

.

Аксесоари за Лабораторен Микроскоп Адаптери За камери Микроскоп от M42 до 23,2 мм, 30 мм Адаптер С резба Окуляр Микроскоп, За Огледално-рефлексен Фотоапарат удължителе?

Аксесоари за Лабораторен Микроскоп Адаптери За камери Микроскоп от M42 до 23,2 мм, 30 мм Адаптер С резба Окуляр Микроскоп, За Огледално-рефлексен Фотоапарат удължителен кабел За прехвърляне на

BGN 0.33
Брой продукти

Ако не сте доволни от продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви предоставим качествено следпродажбено обслужване x адаптер (камера, байонетный адаптер SLR или други предмети в комплекта не са включени.)Внимание : Той трябва да бъде свързан към допълнително байонетному адаптер SLR. Опаковка в комплект : 1 бр.Камерата трябва да се коригира в ръчен режим във формат APS ще тъмните ъгли и цялата рамка. Той трябва да бъде свързан, с помощта на допълнителен байонетного адаптер SLR.M42x0,75-23,2 мм е подходящ за биологичен микроскоп със стандартен диаметър фокусиращ 23,2 mm.Добра трайност : Подбрани висококачествени материали с добра здравина и стабилност за дълъг период на употреба. M42x0,75-30 мм е подходящ за стереомикроскопа със стандартен диаметър фокусиращ 30 mm.Цената е само за переносную телефон и не включва щипка за огледално-рефлексен фотоапарат и на други аксесоари.Технически характеристики : Материали : пълен металл42х0,75-23,2 мм е подходящ за биологичен микроскоп със стандартен диаметър фокусиращ 23,2 mm.Той не поддържа функцията за автоматична експозиция. M42x0,75-30 мм е подходящ за стереомикроскопа със стандартен диаметър фокусиращ 30 mm.Цената е само за переносную телефон и не включва щипка за огледално-рефлексен фотоапарат и на други аксесоари.

R

Те също купуват с този продукт