.

.

Остриета контролер, изящна изработка Лесна подмяна Подмяна на метални остриета Подобряване на точността Лесно управление на Взаимозаменяемост за луксозни контро

Остриета контролер, изящна изработка Лесна подмяна Подмяна на метални остриета Подобряване на точността Лесно управление на Взаимозаменяемост за луксозни контролер (злато)

BGN 7.33
Брой продукти

Съвместимост и нов външен вид : Идеален е съвместим с wi-fi контролер For One серия Elite 2Съвместимост и нов външен вид : Идеален е съвместим с wi-fi контролер For One серия Elite 2.И вие може да се сравнява с остриета с всеки бутон на контролера, с изключение на меню, вида и води. Тази съвсем нова ексклузивна бутон замества стари и повредени бутони и е абсолютно същата като оригиналната група бутони, като придава на вашия контролер нов Вид3. Стари износени бутони лесно се заменя с нашите запчастями. Гладък напредък : снимайте по-бързо с помощта на заключващия механизъм на космения спусъка куката контролера на Xbox One Elite Series 24.Материал и идеална за засаждане : 4шт остриета за луксозни контролер са изработени от висококачествена неръждаема стомана, подходящи по размер и, както и оригинални части, много издръжливи и не се износват лесно.Удобно и просто е : не трябва да се анализира контролер, просто поставете на изменението на метална лопатката в точното отвор без никакви инструменти, а след това започнете играта си!Всяка стъпка е много лек и удобен.Съвместимост и нов външен вид : Идеален е съвместим с wi-fi контролер For One серия Elite 2.Освен това, това отличава вашия контролер от тълпата нов външен вид. Стари износени бутони лесно се заменя с нашите запчастями.И можете да се обвърже острието на всеки бутона на контролера, с изключение на меню, вида и води.Отлична производителност : Снимайте по-бързо с помощта на фиксаторов космения спусъка куката за един елитен контролер.Лесно управление : Нашите сменяеми остриета осигуряват на вашите пръсти по-голям контрол, така че няма нужда да се откъсне палци от ръкохватката, за да изпълни сложни комбинации от скокове, насочване и изстрел. Повишена точност : лопатките са добре направени, както и контролер на показване на бутоните е много прост2.Отлична производителност : Снимайте по-бързо с помощта на фиксаторов космения спусъка куката за един елитен контролер. Лесно управление : Нашите сменяеми остриета осигуряват на вашите пръсти по-голям контрол, така че няма нужда да се откъсне палци от ръкохватката, за да изпълни сложни комбинации от скокове, насочване и изстрел. Една проста смяна : не е необходимо извличане на контролери, просто поставете ги в правилните дупки Списък на пакетите : 4 x остриета на контролера.И вие може да се сравнява с остриета с всеки бутон на контролера, с изключение на меню, вида и води. Съвместимост и нов външен вид : Идеален е съвместим с wi-fi контролер For One серия Elite 2. Материал и идеална за засаждане : 4шт остриета за луксозни контролер, изработени от неръждаема стомана са идеални и като същите оригинални части, много са трайни и не ще бъде лесно да се износи.Удобно и просто е : не трябва да се анализира контролер, просто поставете на изменението на метална лопатката в точното отвор без никакви инструменти, а след това започнете играта си!Всяка стъпка е много лек и удобен.

R

Те също купуват с този продукт