.

.

Миглите Тънък Режийни 3d Дебели 20 Наращенных Миглите Двойка на Миглите Набор от фалшиви Мигли с Извити гребен (A, Един размер)

Миглите Тънък Режийни 3d Дебели 20 Наращенных Миглите Двойка на Миглите Набор от фалшиви Мигли с Извити гребен (A, Един размер)

BGN 1.86
Брой продукти

Естествени, гъсти и меки мигли Правят очите ви са светли и привлекателниПоради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта. Сравнете фалшиви мигли с дължини на вашата линия на окото, отрежете до подходяща дължина и ширинытолстина ви прави красива звезда с големи очи.Може да се използва широко в много случаи, особено за селфи, сватбени снимки.Цвят : черен Тип : Мигли в полоску2.Може да се използва широко в много случаи, особено за селфи, сватбени снимки.Всички тези мигли могат да се режат до подходяща дължина и огъване в зависимост от вас.Особености : Дълга, Гъста, Чаровен, естествен вид.Пакетът включва : 20 двойки на фалшиви мигли.Особености : Дълга, гъста, очарователен, изглеждат естествено.Моля, се допуска отклонение от 1-2 см от ръчно измерване.Пакетът включва : 20 двойки режийни ресниц1.Натиснете ресницу до корена на вашите естествени мигли с усилием2. Залепете по протежение на корена на фалшиви мигли на памучен тампон. Ако е необходимо нанесете сенки за очи или молив, линия на очите изглежда по-естествено Особености : Дълга, гъста, чаровен, естествен вид.Лесен за нанасяне : можете да отрежете или ощипвам фалшиви мигли в съответствие с вашите предпочитания, или можете да нанесете малко сенки за очи, молив за очи, за по-добро очертаване на очите, и вие ще имате по-дълги и обемни мигли за вашата ежедневна грим и партита. * Дълга гъста къдрава фалшиви мигли. Внимателно издърпайте миглите от калъф пинсети с високо качества4.

R

Те също купуват с този продукт