.

.

ARTIBETTER Кръгла Тава Книга За Съхранение на Миглите Хартиен Празен Калъф За Опаковане на фалшиви Мигли Квадратен Контейнер За фалшиви Мигли Кутии за Съхранение на фа?

ARTIBETTER Кръгла Тава Книга За Съхранение на Миглите Хартиен Празен Калъф За Опаковане на фалшиви Мигли Квадратен Контейнер За фалшиви Мигли Кутии за Съхранение на фалшиви Мигли, за да Пътуват за Дома (Синьо) през

BGN 37.10
Брой продукти

Запазва формата и целостта на миглите, което е по-удобно и безгрижно 【Голям простор】 В тази книга можете да поставите 5 двойки вашите фалшиви мигли, за да ги поддържа форма, да се поддържат чисти и в безопасно място, удобно да вземат със себе си в пътуване.Направете миглите по-красиви и привлекателни. 【Красив дизайн】 е проектиран във формата на кутия за съхранение на книги, с красив лъскав капак, може да е по-добре да показвате на вашите мигли. Размер : 16,40 X10,10 X2,00 см / 6,45 X3,97 X0,79 инча. 【Мигли за съхранение на】Тази книга е за съхранение на миглите ще ви помогне да съхранявате вашите мигли предпазват фалшиви мигли от смятия или щети, сигурно ще задържи миглите и ще ги прекрасна гледка.Характеристики Цвят : Син.Описание Изработен от лъскава хартия материал е по-издръжлив. 【Красив подарък】 Тази книга е за съхранение на миглите в красива корицата може да се превърне в идеален подарък за вашето семейство или приятели, които имат проблеми със съхранението на миглите!.Материал : Хартия. 【Широкото използване на】може да се използва като средство за съхранение на миглите дома си, за да ви помогне да се грижи за миглите, както и като добър инструмент за професионални салони за красота, което позволява по-добър дисплей мигли.

R

Те също купуват с този продукт