.

.

Удължаване на миглите Arison Мигли C-0.07-8 Част за една секунда Лесно удължаване на миглите веерным обем C Curl Дължина от 8 мм, Меки, удобни за нанасяне миглите под формата ?

Удължаване на миглите Arison Мигли C-0.07-8 Част за една секунда Лесно удължаване на миглите веерным обем C Curl Дължина от 8 мм, Меки, удобни за нанасяне миглите под формата на автоматичен распускающегося цвете (C-0.07-8

BGN 2.40
Брой продукти

1На ресницах не остават следи от лепило.Идеален за използване на майстори за изграждане на миглите в салони за красота.07 mm огъване : C / D, дължина : 8-15 / 9-16 mm. Лесно се отстранява : Fimbria лесно се отстранява с лента за пренасяне, както слой на хартиената лента е лесно да се премахват от основата. Сигурност и защита от чувствителност : Тези обемни наращенные миглите са изработени от качествен черен материал PBT.Не-е безвреден за човешкия кожата или очите.Ако не сте доволни от нашите продукти или имате някакви нужди, моля, не се колебайте да се свържете с нас. Стабилен къдря : Наращенные мигли C curl малко по-къдрава от естествени, за да изглеждат по-естествено.Тези обемни наращенные мигли е много лесно да се прилага и стреля.Удължаване на миглите D curl по-кудрявое, отколкото с curl, прави миглите по-чаровен. Леки вентилатор мигли : също така наречените 1s blooming мигли, с помощта на които можете лесно да създавате фен от 2 D до 10Г, без никакви професионални технологии, дори като начинаещ майстор по изграждане на миглите.Той също така могат да издържат на нормалното износване, като същевременно запазва перфектния къдря.Ако не сте доволни от нашите продукти или имате някакви нужди, моля, не се колебайте да се свържете с нас.След дълъг процес при висока температура и високо налягане. единична дължина : 8/9/10/11/12/13/14/15/16 mm.И има очевидна водоустойчив. единична дължина : 8/9/10/11/12/13/14/15/16 mm.Удължаване на миглите D curl по-кудрявое, отколкото с curl, прави миглите по-чаровен.На ресницах не остават следи от лепило.Той също така могат да издържат на нормалното износване, като същевременно запазва перфектния къдря. Спестяване на време : лесно се вдига, без остатъци, лесно се всели удължаване на миглите, идеално използване в салон.

R

Те също купуват с този продукт