.

.

Фалшиви мигли Котешко око, Ефектни Фалшиви Мигли, Удължаване на миглите от изкуствена норка, Тънък Кожен Естествен вид, 7 Чифта В опаковка, Лисича очите, 8D Обем, Дебе?

Фалшиви мигли Котешко око, Ефектни Фалшиви Мигли, Удължаване на миглите от изкуствена норка, Тънък Кожен Естествен вид, 7 Чифта В опаковка, Лисича очите, 8D Обем, Дебел, дълъг, за многократна употреба, Лек, Без насилие

BGN 1.67
Брой продукти

Те са леки, лесно се носи в продължение на целия денМиглите меки, гъвкави, лесно да ги отрежете по формата на очите, те се придържат към очите на лепило и обикновено се държат по цял ден, без които попадат.Миглите могат да се използват повторно, повече от 10 пъти, ако ги използвате внимателно. 【Лесно се нанася】 : Тези фокс мигли са подходящи за начинаещи. може да се използва самостоятелно или като подарък за рожден ден или празник за жените от всяка възраст.Изненада в живота, нито едно момиче не се радвате на красивите неща, на никого няма да се хареса на подаръци.Дайте я на този нов стил на фалшиви мигли, тя ще бъде много щастлива. 【100% ръчно изработени и без ЖЕСТОКОСТ】 : Въздушни миглите са изработени от високо синтетични влакна, което ги прави по-меки и пухкави, не дразни и не отягощая очите. 【ГАРАНЦИЯ на ПРОДУКТА】 : Ние се стремим да предоставят по-добри продукти и услуги за всеки клиент. 【Чудесен подарък за момичета】: Тези мигли могат да се използват както за ежедневния грим, така и за работа, партита, снимки и още много други.Така че, ако имате някакви въпроси в процеса на използване на миглите, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим възможно най-скоро.

R

Те също купуват с този продукт