.

.

Калъф за Samsung Galaxy A14 5G с предпазно фолио от закалено стъкло, 1 бр. и капак за обектива на камерата 1 бр., Сверхпрочный Удароустойчив Защитен калъф за цялото тяло, Мятно-?

Калъф за Samsung Galaxy A14 5G с предпазно фолио от закалено стъкло, 1 бр. и капак за обектива на камерата 1 бр., Сверхпрочный Удароустойчив Защитен калъф за цялото тяло, Мятно-зелен

BGN 3.33
Брой продукти

Въпрос 3 : Идва ли това с предпазно фолио за дисплея с висока разделителна способност ?Освен това, повдигнати рамка на екрана на 0,08 инча и да повдигнат frame фотоапарат 0,12 инча осигуряват допълнителна защита за вашия Galaxy A14 5 G. Въпрос 4 : Защитени ли калъф за телефон от падане?. Опаковка от 3 в 1 : 1 х калъф за телефон 1 х отделен защитен слой от закалено стъкло с висока разделителна способност, 1 x капак на обектива на камерата.Ние се ангажираме да ви предоставим най-добрите продукти и услуги.Често задавани въпроси (FAQ). 【Нескользящий дизайн и отлично сцепление】 Нов супер готино двуслойни дизайн добавя нескользящие ивици от двете страни на корпуса, както и твърда повърхност на задната корица на КОМПЮТРИ, специално матово покритие. 【Съвместима модел】 е съвместим само със Samsung Galaxy A14 5 G, не е съвместим с други модели на Samsung. 【Точно подрязване】 Точно подрязване осигурява лесен достъп до всички бутони и портове, оставяйки след себе си дупка стилус за телефона, за да се избегне честото извличане на своята практика.Това прави телефона тънък и лесно да държи в ръцете си, създавайки естествени и комфортно усещане.Амортизирующий броня от TPU предпазва вашия телефон от случайни капки, а на задния панел на КОМПЮТЪРА ви защитава Galaxy A14 5 G от ежедневното износване и повреди, като драскотини.

R

Те също купуват с този продукт