.

.

Снопчета за мигли на Лента за мигли 160 Греди Мигли D Curl 10-16 МИК. Удължаване на миглите със собствените си ръце Мега Обем на B & Q Индивидуални МИГЛИ Снопчета Мигли на Ле?

Снопчета за мигли на Лента за мигли 160 Греди Мигли D Curl 10-16 МИК. Удължаване на миглите със собствените си ръце Мега Обем на B & Q Индивидуални МИГЛИ Снопчета Мигли на Лента за мигли с Апликатор за мигли и ножици

BGN 1.33
Брой продукти

Лепило за мигли не докосвайте областта на своя век, когато моргаетеНатрупване на греди миглите се задържа в продължение на седмици. 【Нов стил на нови възможности】 : Отделни пучковые мигли са отлични за създаване на естествена или бляскав начин. 【Е подходящ за носене】 : Използвайте пинсети, за да задържите лента на фалшиви мигли и причиняват фалшиви мигли-долу на вашите естествени мигли. 【Приятелско следпродажбено обслужване на клиентите】 : Ясен отговор на въпросите на клиентите и техните проблеми, е от решаващо значение.Успешно пазаруване!.【Снопчета за мигли със собствените си ръце】 : 160 греди в една тава с апликатор за мигли и ножица.Едва ли се чувстваш гъсти мигли.Дайте да ви добро преживяване по време на полагането на миглите.Меки, леки, вегетариански, без възли и матово-черен.Спестете много пари и време.Създаване на клъстери отнема по-малко време за завършване на всяко око.Лесно да се прибира, и тези отделни мигли няма да бъдат счупени при изваждането им от субстрата пинсети.Вие можете сами да се прилага фалшиви мигли в домашни условия.Ние предлагаме доживотна гаранция за връщане на парите на всеки купувач и предлагаме на едро цена, при всякакви нужди, моля свържете се с нас.

R

Те също купуват с този продукт