.

.

Регулируема Поставка за мобилен телефон, напълно сгъваема, която е Съвместима с всички смартфони, iPhone 11 Pro Xs-Xs Max Xr X 8, Поставка за телефон, Зарядно за маса, за дома, оф?

Регулируема Поставка за мобилен телефон, напълно сгъваема, която е Съвместима с всички смартфони, iPhone 11 Pro Xs-Xs Max Xr X 8, Поставка за телефон, Зарядно за маса, за дома, офиса, пътувания

BGN 3.90
Брой продукти

[Универсална съвместимост] Тази поставка за мобилен телефон е съвместим с всички популярни мобилни устройства с размери 4-8 см, включително най-новите модели на i Phone 14, както и i Phone 13, 12, 11, Xs Max, Xs, Xr, X, 8, 7, 6, Plus 6s, 5, 5s и SE. [Функционален и преносим] Този регулируема стойка за телефона е с голям отвор за зарядни кабели, което го прави отличен за дома, офиса и на пътя, а също го прави идеален за използване на прикроватной нощното шкафче, маса или бюрото. [Гъвкави и регулируеми] Този титуляр за телефон има многоугольный дизайн с възможност за регулиране до 270 градуса, в съответствие с вашия ъгъл на видимост, което ви гарантира комфортен и отговаря усещане при гледане на видео, игри или извършване на телефонни обаждания. [Здрав и устойчив на надраскване] Благодарение на гумен накладкам и ножкам, както и висококачествена конструкция от алуминиева сплав притежателя поставка за телефон осигуряват ефективна защита от приплъзване и надраскване, осигуряване на стабилност, надеждност и надеждна защита на вашето устройство.Ако имате някакви въпроси, ние ще ви отговорим възможно най-скоро, за да ви предоставим най-доброто обслужване. [Гъвкави и регулируеми] Този титуляр за телефон има многоугольный дизайн с възможност за регулиране до 270 градуса, в съответствие с вашия ъгъл на видимост, което ви гарантира комфортен и отговаря усещане при гледане на видео, игри или извършване на телефонни обаждания.Той също така е съвместим с Samsung Galaxy S9, S9 Plus, S8, S7, S6, Note 9, Note, 8, LG и много други телефони.Наслаждавайте се на пазаруване без стрес заедно с нас. [Безпроблемно закупуване] Ако притежател на мобилен телефон, не отговаря на вашите нужди, ние предлагаме безпроблемно връщане на парите, върнете стоката не е необходимо. [Функционален и преносим] Този регулируема стойка за телефона е с голям отвор за зарядни кабели, което го прави отличен за дома, офиса и на пътя, а също го прави идеален за използване на прикроватной нощното шкафче, маса или бюрото.

R

Те също купуват с този продукт