.

.

Angoily 9 бр., Държач за мобилен телефон, Универсална Регулируема Еластична Силиконова Поставка за таблет, поставка за настолен смартфон, мобилен телефон, на дисплея на

Angoily 9 бр., Държач за мобилен телефон, Универсална Регулируема Еластична Силиконова Поставка за таблет, поставка за настолен смартфон, мобилен телефон, на дисплея на таблета, мобилен телефон (Случаен цвят)

BGN 2.00
Брой продукти

На притежателя на телефона е вграден силиконов тампон, който предпазва вашият телефон от надраскване или задеваний Притежателят на телефона лесно инсталиран или е оттеглено. 【Сладък и Забавен】: Удобен държач за мобилен телефон е Елегантен, компактен, с уникален дизайн, забавен, като детска играчка. 【Многоугольная регулиране на】 : Лесно регулиране на ъгъла на гледане, като движите ръцете си нагоре и надолу.Пластмасата е от TPU предпазва вашето устройство от надраскване и подхлъзване.Поддържа както вертикален, така и хоризонтален преглед. Дълготраен широка основа гарантира, че телефонът ви ще остане на мястото си. 【Свободни ръце и сигурност 】 : чудесно за плътно и надеждно задържане на мобилен телефон, за да работят без помощта на ръцете. дизайн ви позволява да поставите телефон под удобен ъгъл на видимост.Уникален дизайн с вдигнати нагоре с големи пръсти. 【Свободни ръце и сигурност 】 : чудесно за плътно и надеждно задържане на мобилен телефон, за да работят без помощта на ръцете.Поддържа както вертикален, така и хоризонтален преглед.Пластмасата е от TPU предпазва вашето устройство от надраскване и подхлъзване. Този държач за телефон, лек и с малък размер, удобен за носене.Поддържа както вертикален, така и хоризонтален преглед. 【Гъвкав】 : Държач за мобилен телефон за работния плот, изработен от висококачествена пластмаса TPU, поставка за мобилен телефон, за по-гъвкава за разтягане, здрав за използване. Регулируема преглед : Лесно регулиране на ъгъла на гледане, като движите ръцете си нагоре и надолу. Преносим : преносим и лесен за носене навсякъде.Пратката включва 9 х на каботажните за мобилен телефон с вдигнати пръсти (случаен цвят). Универсална съвместимост : осигурява висока разтегливост до 20 виж Поддържа от повечето телефони, таблети и електронни книги с размер на по-малко от 7 инча.Десктоп планина за мобилен телефон OK, Поставка за таблет, стойка за настолен Телефона1.

R

Те също купуват с този продукт