.

.

LYSLDH Стенни Настолна Поставка за таблет Цифров Кухненска Поставка За таблет Метална Скоба Притежателите на смартфони са подходящи според ширината на таблет (Цвят: D

LYSLDH Стенни Настолна Поставка за таблет Цифров Кухненска Поставка За таблет Метална Скоба Притежателите на смартфони са подходящи според ширината на таблет (Цвят: D, размер: 1)

BGN 319.70
Брой продукти

Използвайте приложената "L"-образен шестограмен ключ за регулиране и затягане на връзките, за да конфигурирате гъвкави съединения на 180 ° Компактна и сгъваема.Много гъвкави панти и завъртане на поставка на 360 ° ви позволяват да персонализирате вид, без помощта на ръцете в портретен или пейзажен режим.Цифрова планина с няколко връзки в кухнята, в офиса, спалнята и банята, освободи ръцете си, за да следват рецепти, обучение за обезщетения или да четете книги и да гледате любимите си предаване.В кухнята, в офиса, спалнята и банята цифрова планина с няколко панти, освободи ръцете си, за да следват рецепти, обучение за обезщетения или да четете книги и да гледате любимите си предаване. скоба за закрепване на кухненско таблет 2 в 1.Цифрова планина с няколко връзки може да се инсталира на стена, под, кухненски шкаф или на масата. механизъм за завъртане на 360 ° с регулируем ъгъл на наклона. Регулиране на foot влакчета на 90 ° за надеждно определяне на цифровото устройство за Цифрова поставка с няколко панти могат да се използват с повечето видове смартфони и таблети, представени на пазара.Цифрова планина с няколко връзки може да се инсталира на стена, под, кухненски шкаф или на масата.Много гъвкави панти и завъртане на поставка на 360 ° ви позволяват да персонализирате вид, без помощта на ръцете в портретен или пейзажен режим.Много гъвкави панти и завъртане на поставка на 360 ° ви позволяват да персонализирате вид, без помощта на ръцете в портретен или пейзажен режим. механизъм за завъртане на 360 ° с регулируем ъгъл на наклона. механизъм за завъртане на 360 ° с регулируем ъгъл на наклона.Цифров поставка с няколко панти е основа за монтаж на стена закрепване към стената.Цифров поставка с няколко панти е основа за монтаж на стена закрепване към стената. Размери се измерват ръчно, неизбежно възниква грешка в 1-3 см, моля, превалируйте в насипно състояние.

R

Те също купуват с този продукт