.

.

За Shure Sm58 и Shure Sm7b, поставка за настолен микрофон Shure Mv7, идеална за игри и запис, стойка за микрофон с поп-филтър за серия микрофони Shure.

За Shure Sm58 и Shure Sm7b, поставка за настолен микрофон Shure Mv7, идеална за игри и запис, стойка за микрофон с поп-филтър за серия микрофони Shure.

BGN 10.80
Брой продукти

Съвместим с микрофони Shure mv7 и sm7b, за студийната гласов запис излъчване, домашно студио, телевизионни станции и тАко имате някакви въпроси, можете да се свържете с нас и ние ще ви дадем задоволителен отговор от първия път. [Различни ефективни аксесоари] : В комплекта не е включен микрофон shure sm7b. [Регулируеми и стабилно] : Този лост микрофонной мряна shure, оборудвани с универсална подвижна повратна юмрук, който ви позволява свободно да регулирате посоката на микрофона за излъчване или пеене. 1 х черна стрела, 1 х черен скоба за работния плот, 1 х адаптер от 3/8 "до 5/8" (подходящ за shure sm7b), 3 х колан.Забележка : в комплекта не е включен микрофон shure. [Висока носеща способност] : този черен скоба за микрофон е изработен от здрава стомана, която е достатъчно да е здрав, да държи микрофона серия shure в добро състояние, не е "падане", максимално натоварване : около 2 кг / 1,0 кг.Устойчиво на надраскване основа има вграден противоскользящую накладку за осигуряване на устойчивост и защита на работния плот от повреди.За да можете да по-добре показва своя глас на запис и на живо.Основата на по-широко вратата до 2 см / 5 см, за да съответстват на повечето настолни компютри за определяне на основата.

R

Те също купуват с този продукт